Over Havenstad

Gevestigd in de Amsterdamse Haven met de dynamiek van een wereldhaven, combineren wij onze kennis met een doortastende aanpak van allerlei juridische problemen, waaronder de incasso van onbetaalde rekeningen. In deze mannenwereld bij uitstek staat het kantoor onder leiding van gerechtsdeurwaarder Marjolijn Tervoort. Samen met haar 6 deurwaarders staat zij zogezegd haar ‘mannetje’. Zowel regionaal als landelijk kunnen wij snel en adequaat optreden.

Wij willen ons onderscheiden door persoonlijk contact met zowel de opdrachtgever als de schuldenaar. Dit betekent voor u dat u een ‘vast gezicht’ heeft bij uw dossier. Voor uw schuldenaar betekent het dat hij niet telkens hetzelfde verhaal hoeft te vertellen. Wij geloven nog in ‘face to face’ contact.

Terecht is er in de media veel aandacht voor mensen met problematische schulden. De andere kant van de medaille is dat openstaande rekeningen een fikse schadepost voor het bedrijfsleven betekenen. Daarom moet er geïncasseerd worden waar dat kan, met oog voor de problemen van de schuldenaar maar met het belang van de opdrachtgever voorop.